Parkmanagement

Naast het onderhouden van de openbare ruimte, is ons parkmanagement geënt op waardebehoud en -verhoging van het vastgoed. Dit vergt van ons parkmanagement dat wij mee denken in de ontwikkeling van het gebied en de omgeving, bereikbaarheid, veiligheid, beleving en duurzaamheid.

Het is belangrijk om een bedrijvenpark zo goed mogelijk te managen om zo het maximale resultaat te behalen voor de eigenaren en gebruikers. Een goede verstandhouding met o.a. overheden, leveranciers en onze klanten is daarbij van belang.

Interglobe Vastgoedmanagement | Schiphol-Rijk

Naast een strakke bedrijfsvoering is vakkennis benodigd om het gebied optimaal in conditie te houden. Ons team heeft jarenlange ervaring op het gebied van vastgoed management en bestaat dan ook uit gepassioneerde specialisten uit de vastgoed- en facilitybranche. Zij zorgen er voor dat er kwalitatieve leveranciers worden gecontracteerd om de benodigde taken te kunnen uitvoeren binnen het gestelde budget. Dit kan met onze partners van Advies en Consultancy maar daar bent u uiteraard geheel vrij in.

Onze diensten

Contact opnemen

Interglobe
Beechavenue 2
1119 PT Schiphol-Rijk
T: +31 (0)20 - 653 68 45
E: info@interglobe.nl