Gebouwbeheer

Goed beheer is cruciaal voor de verhuurbaarheid van uw gebouw en het daarmee gepaarde rendement en/of de verkoopbaarheid. O.a. kostenbeheersing op het gebied van onderhoud, herinrichting, installaties en energieverbruik zijn van belang. Naast het creëren van de juiste beleving voor de ideale werkomgeving van uw huurders.

Wij geloven dat het leveren van kwaliteit naar de huurders/gebruikers van het gebouw het antwoord is op de wens naar een zo hoog mogelijke bezettingsgraad c.q. m² prijs. Door het regelmatig inventariseren van de wensen, verwachtingen en klachten kennen wij uw huurders en weten wij in te spelen op de trends in de vastgoed exploitatie: Service en huurcomfort op een hoog niveau.

Door ons persoonlijke contact met de huurders weten wij wat ervoor nodig is om het gebruikerscomfort en dus de verhuurbaarheid te verhogen.

Onze bedrijfshuisvesting achtergrond met meer dan 20 jaar ervaring in deze regio is de reden dat wij ons goed kunnen verplaatsen in onze opdrachtgevers. Wij kunnen u dan ook een totaalpakket aan diensten leveren op het gebied van administratief, commercieel, financieel en technisch beheer. Met een focus op de waarde van het vastgoed en de tevredenheid van de huurders zijn wij u graag van dienst.

Heeft u interesse in meer informatie over ons gebouwbeheer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Onze diensten

Contact opnemen

Interglobe
Beechavenue 2
1119 PT Schiphol-Rijk
T: +31 (0)20 - 653 68 45
E: info@interglobe.nl