Winkelcentrummanagement

Om het winkelcentrum te laten aansluiten op de marktvraag is actief winkelcentrummanagement benodigd. Wij kunnen het volledige management van uw winkelcentrum verzorgen. Transparant, actief, innovatief en servicegericht.

Persoonlijk contact met de retailers is belangrijk om goed in te kunnen spelen op de behoeftes en het bedenken van de beste strategieën om het winkelcentrum rendabel te maken.

Interglobe Vastgoedmanagement | Schiphol-Rijk

Consument beleving en diversiteit in aanbod zijn twee belangrijke speerpunten voor ons winkelcentrummanagement.

Met de komst van webwinkels is de beleving in een winkelcentrum een hot item geworden. Alles is gericht op een aantrekkelijk verblijfsklimaat en daarmee de verblijfsduur van de consument te verlengen. Een goede mix van branches is van belang en ook hierin kunnen wij u adviseren.

Naast kostenbesparing staat transparantie in de servicekosten bij ons hoog in het vaandel. In veel winkelcentra ontstaan regelmatig discussies tussen huurders, verhuurder / beheerder over de servicekosten. Transparantie en betrokkenheid van retailers zorgen voor een goed klimaat tussen eigenaar en huurders. Tevredenheid en behoud van de huurders zijn immers de pijlers voor een stabiele huurstroom.

Onze diensten

Contact opnemen

Interglobe
Beechavenue 2
1119 PT Schiphol-Rijk
T: +31 (0)20 - 653 68 45
E: info@interglobe.nl