Ton Sels, nieuwe aanwinst voor Interglobe

Sinds 1 november 2018 ben ik begonnen als eindverantwoordelijke bij Interglobe Advies & Consultancy BV.

Ik ga deze uitdaging met veel enthousiasme aan en zal met mijn kennis en kunde bijdragen aan de visie van Interglobe: strategisch waardebehoud en -verhoging van uw vastgoed.

Tijdens mijn loopbaan ben ik actief geweest voor koepelorganisaties als MKB-NL en VNO-NCW in de regio Amsterdam en Rotterdam. Daarnaast heb ik vele jaren leiding gegeven aan landelijke brancheorganisaties, zoals de particuliere beveiliging.

Het is goed weer terug te zijn in de regio Amsterdam. In de afgelopen jaren ben ik in de gemeente Haarlemmermeer al bezig geweest met het opzetten van BIZ-zones op bijvoorbeeld Spoorzicht in Nieuw-Vennep. Bedrijvenpark Spoorzicht is hiermee genomineerd voor het best georganiseerde bedrijvenpark en heeft de BIZ-award 2017 gewonnen door het verduurzamen van het park en de sociaal maatschappelijke aanpak in samenwerking met de lokale ondernemers. Georganiseerde ondernemers en lokale overheden breng ik samen om de beste resultaten te bereiken.

In het boekje Samen Lokaal Ondernemen heb ik enige jaren geleden al de mogelijkheden geschetst om die samenwerking invulling te geven.

U kunt mij wellicht al kennen door eerdere werkzaamheden die ik heb mogen verrichten op het gebied van subsidietrajecten voor bedrijvenparken in het beheer van Interglobe in de metropoolregio Amsterdam.

Desirée van Dam: “Wij zien deze samenwerking met Ton bij Interglobe Advies & Consultancy BV als een goede uitbreiding van onze kennis en kunde voor het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Wij hebben in het verleden al vaker prettig met Ton samengewerkt, op het gebied van subsidieaanvragen en het opstarten van BIZ-trajecten, en weten wat wij aan elkaar hebben. Daarom zijn wij blij dat hij deze nieuwe ontwikkeling binnen Interglobe met ons aan gaat. Een warm welkom!”

Interglobe Advies & Consultancy BV is een nieuwe tak van Interglobe zorgt voor deskundige en gemotiveerde begeleiding van bedrijvenparken, winkelgebieden, bedrijven en gemeenten daar waar het gaat om samenwerking op het gebied van lokaal ondernemen.

Bij Interglobe Advies & Consultancy BV bestaat uit een netwerk deskundige partners (o.a. ruimtelijke ordening, bestemmingsplanwijzigingen, branding, ingenieursdiensten, (her)huisvesting etc.) waar wij de afgelopen jaren goede werkervaringen mee hebben opgedaan. Wij bieden onze opdrachtgevers de mogelijkheid om gebruik te maken van deze partners. Transparantie staat voorop en de partners communiceren daarom rechtstreeks onder eigen naam. Waarom het (leveranciers)wiel opnieuw uitvinden als dit niet nodig is. Interglobe Advies & Consultancy BV is ook actief buiten de metropoolregio Amsterdam en Ton zal hierbij uw aanspreekpunt zijn.”

Bent u geïnteresseerd in informatie over lokaal ondernemen, BIZ-trajecten en/of subsidie mogelijkheden? Neem gerust contact op via: advies@interglobe.nl of 020 – 653 68 47.

Met vriendelijke groet,

Ton Sels

Interglobe Advies & Consultancy | Schiphol-Rijk

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *